• 2132 Göd, Jósika utca 14.
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +3620/236 0223

eskovo3 fejlecre

 

Valósítsa meg álmai esküvőjét!

Minden ifjú pár álma tökéletes helyet találni életük kiemelkedő napjához. Egy különleges helyszínt, melyhez majd mindig kellemes emlékek kötődnek, tökéletes kiszolgálás, színek, illatok, hangulatok, aprónak tűnő részletek, egy örök élmény.

Amennyiben Ön a „Nagy Napra" készül és keresi az ideális helyszínt, már meg is találta! Nálunk a csodálatos ősfás park és az örökkévalóságot szimbolizáló dunai táj kifogástalan szolgáltatással párosul, ahol minden teljesen az Ön igényeire szabható. A Duna-part Nyaralóházak romantikus külső és belső tereivel, praktikus kényelmével és szolgáltatásaival biztosít garanciát élete egyik legszebb napjának sikeréhez.

Ha szeretné, hogy vendégei gondtalanul ünnepeljék Önöket, és nem akarja őket az utazás fáradalmaival terhelni, mi kedvezményesen biztosítunk elhelyezést az esküvőre érkező vendégek részére, így érkezéskor átöltözhetnek, felfrissülhetnek, és másnap reggeli után pihenten, kényelmesen vehetnek búcsút.

Ne feledje! Személyzetünk minden tagja azért dolgozik, hogy az esküvő előtti feszültségben a lehető legtöbb terhet vegye le az Önök válláról és még varázslatosabbá tegye e jeles napot.

Valósítsa meg álmai esküvőjét a Duna-part Nyaralóházakban!

 

Konzultáció vagy ajánlatkérés céljából hívja a +36 20 236 0223-as telefonszámot!