• 2132 Göd, Jósika utca 14.
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • +3620/236 0223

fejlec fahaz

A sznhzteremDuna-part Nyaralóházak területe és felszereltsége tökéletes helyszínt biztosít konferenciák, szemináriumok, fogadások és bankettek, de akár születésnap, leány- vagy legénybúcsú, ballagás, esküvő lebonyolításához.

 

A hely egyik különleges létesítménye a színházterem, melynek nézőtere és előtere is kiválóan alkalmas közösségi vagy üzleti rendezvényekre, továbbá az étterem is jól berendezhető ilyen célokra. A három különböző helyiség szinte bármilyen összetételű rendezvény lebonyolítását lehetővé teszi összesen 200 fő részére.

 

A szabad területeket is szívesen használják vendégeink nagyobb létszámú vagy különleges rendezvények helyszíneként.

A rendezvényeken modern technikai igényeket is ki tudunk elégíteni, termeink könnyen átrendezhetőek, a hűvösebb évszakokban fűthetőek, csendesek, wifi kapcsolattal és nappali fénnyel vagy fénytechnikai megvilágítással rendelkeznek.


Rendezvénytermeink befogadóképessége széksoros elrendezésben 120 (Színházterem), 60 (étterem), illetve 30 fő (színházi előtér). Asztalokkal 80, 40, 20 résztvevő kényelmes elhelyezésére alkalmasak.

Szívesen összeállítjuk Önnek egyedi kívánsága szerint a rendezvények teljes programját kísérőrendezvényekkel együtt. Kollégáink az Önök megbízható, professzionális partnerei a rendezvényszervezés területén.

Üdülőnket nem csak a kellemes méretű konferenciatermek teszik ideális rendezvényhelyszínné, hanem a rendezvényekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatásaink, melyek a résztvevők számára teljessé és emlékezetessé teszik az eseményt.

Lépjen kapcsolatba velünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy hívja a +3620/236 0223 telefonszámot!